De koning van het schaakbord of Jan zonder land ?

Auteur Caspar Floris van den Berg , Ludy Geut en Suzanne van Schaik
De koning van het schaakbord of Jan zonder land ?

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789023246305
  • ISBN 10 9023246306
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

"Met het kabinet-Balkenende IV deed een nieuw fenomeen zijn intrede in Haagse kringen: de programmaminister. Er kwamen er twee: één voor Jeugd en Gezin en één voor Wonen, Wijken en Integratie. Beiden stonden voor de moeilijke taak een effectieve integrale aanpak te ontwikkelen en uit te rollen voor een thema dat bóvenaan op de politieke en maatschappelijke agenda stond. Zij deden vanaf het begin veel van zich spreken. Ieder koos een geheel eigen inrichting van de ambtelijke organisatie. Hoe ontwikkelde het programmaministerschap zich? Wat kunnen we leren van de twee varianten die er nu zijn, te midden van een overigens klassiek coalitiekabinet? Welke aanbevelingen voor de toekomst zijn daaraan te verbinden? Deze vragen staan ... centraal in De koning van het schaakbord of Jan zonder Land? De auteurs hebben vanuit hun werk veel te maken met de organisatie van de overheid. Door hun advies- en onderzoekspraktijk groeide hun belangstelling voor de eerste ervaringen met programmaministers snel. Het boek is geschreven op basis van beleidsdocumenten en gesprekken die zij voerden met betrokkenen bij programmaministers. Zij raadpleegden niet alleen de Haagse bronnen, maar ook die in het land: wethouders, corporatiedirecteuren, bestuurders van jeugdzorginstellingen. Met de publicatie van dit boek hopen de auteurs bij te dragen aan de reflectie op een nieuw politiek-bestuurlijk instrument."

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.