Rollen en taakgebieden van de eigentijdse middenmanager

Auteur H. Ritzen
Rollen en taakgebieden van de eigentijdse middenmanager

Tweedehands 8,50

1 advertentie

Fer

Geplaatst op 3 Mei 2023
Prijs exclusief verzendkostenKopen?

Stuur een bericht om met de verkoper in contact te komen. Met hem/haar kun je afspreken welke prijs je wilt betalen of hoe je de overdracht wilt regelen.

Product informatie

 • ISBN 9789024417476
 • ISBN 10 9024417473
 • Druk 1
 • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Het middenkader is de ruggengraat van de organisatie. In die organisatie speelt de middenmanager verschillende rollen, waarin hij of zij tussen hoger en lager management manoeuvreert. Daarnaast zoekt de middenmanager naar evenwicht tussen ‘wat’ met zijn team gerealiseerd moet worden en ‘hoe’ de managementtaak moet worden uitgevoerd.<br>In het boek behandelt Henk Ritzen zowel rollen die conceptueel inzicht geven in de functie van de middenmanager als rollen die inzoomen op specifieke taken van deze manager. Aan de hand van kwadranten beschrijft hij de spanningsvelden waarmee de middenmanager wordt geconfronteerd. De lezer kan via deze kwadranten persoonlijk reflecteren op de eigen arbeidspraktijk.<br>Het boek ... is geschreven voor middenmanagers die zich willen verdiepen in hun rollen en voor studenten die zich voorbereiden op een functie binnen het middenkader van een profit- of non-profitorganisatie.<br>Dr. Henk Ritzen studeerde onderwijskunde en andragologie (specialisatie: arbeid en organisatieagologie) en was vele jaren middenmanager in een schoolorganisatie.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

Fer

Meer advertenties6
 • Druk 3E
 • Conditie NIEUW
 • Geplaatst op 3 Mei 2023
Nieuw Boek / Wordt heel goed verpakt. Verzenden 3.90

8,50

Exclusief verzendkosten

Bespaar 75% 26,-

Nieuwprijs 34,50

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

 1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
 2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
 3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
 4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
 5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.