Leren, de leergroep en ik

Auteur Gerda Doelman
Leren, de leergroep en ik

Tweedehands 5,-

1 advertentie

Marleen

Geplaatst op 24 December 2019
Prijs exclusief verzendkosten

Product informatie

 • ISBN 9789024425204
 • ISBN 10 9024425204
 • Druk 1
 • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Leren is meer dan theorie uit je hoofd leren: je moet die theorie ook kunnen toepassen. Leren is ook handelingen oefenen om je zo beroepsvaardigheden eigen te maken. Leren is een complexe bezigheid. De bedoeling van Leren, de leergroep en ik is dat de sociaal-agogisch student steeds zelfstandiger gaat leren, zodat de afhankelijkheid van de docent als informatiebron minder wordt. Het boek bevat wegwijzers die leiden naar een leerproces over leren. Stel dat de docent zegt: "Vanaf nu ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen leerproces. Als je vragen hebt, hoor ik dat wel." Zo'n docent geeft een enorm gevoel van vrijheid, maar wat moet je nu gaan doen? Je kunt niet zomaar je eigen leerproces veranderen. Ook dat moet je leren: zelfstandig en zelfverantwoordelijk leren. Oftewel: zelfinstruerend leren.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

Marleen

Meer advertenties16
 • Zwolle
 • Druk 4E
 • Conditie IN GOEDE STAAT
 • Geplaatst op 24 December 2019

5,-

Exclusief verzendkosten

Bespaar 73% 13,50

Nieuwprijs 18,50

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

 1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
 2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
 3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
 4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
 5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.