Tirade 443

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789028210738
  • ISBN 10 9028210733
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Auto's en schrijvers. Onwillekeurig denk je toch als eerste aan degenen die hun leven eindigden onder de wielen. Albert Camus. Roland Barthes. En dan denk je aan schrijvers die achter het stuur de dood vonden, zoals W.G. Sebald. Zelden, heel zelden denk je aan schrijvers als begenadigd chauffeurs. Dat Willem Frederik Hermans vindt dat hij geen schuld draagt aan het total lossgeraken van zijn auto, weiger je al meteen te geloven. Menno Hartman schotelt ons een boeketje (schrijvers)ongelukken voor.Dichters en schrijvers. Nog erger. Dichters rijden niet, liet Judith Herzberg zich ontvallen in bijzijn van Jeroen van Kan. Hij stelde een enquête op en kwam tot de onthutsende conclusie dat de helft van de Nederlandse dichters nooit een auto bestuurt.Geerten Meijsing draagt een ontroerend ...dubbelportret bij van hem en zijn onlangs overleden zuster Doeschka, met wie hij een leven lang een ingewikkelde band heeft gehad. In het dubbelportret speelt de auto een cruciale rol: 'een geile, lichtblauwe Lancia Flavia', een BMW, een Peugeot 404, een Triumph 2500TC... Geerten wil daar zijn waar niemand hem kent en ziet in de auto het ideale voertuig om te ontsnappen aan de knellende landsgrenzen, terwijl Doeschka geen enkele behoefte tot reizen voelde.Verder zijn er autogedichten van Vrouwkje Tuinman, Delphine Lecompte, Sylvia Hubers en Sylvie Marie en schrijft Joop Goudsblom over de truck met oplegger die hij als 7-jarige wilde hebben.Ten slotte een reisverslag van Joris van Casteren, een nieuwe kroniek van Carel Peeters, proza van Thomas Heerma van Voss, M.G. Jansen en Norman Douglas en autoloze poëzie van Kreek Daey Ouwens, Gerard van Hameren en Tsead Bruinja.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.