Skillslab-serie Elementaire sociale vaardigheden

Auteur K. Van Meer , J. van Neijenhof en M. Bouwens
Skillslab-serie Elementaire sociale vaardigheden

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789031335381
  • ISBN 10 903133538X
  • Druk 2
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Communiceren is een belangrijk onderdeel van vrijwel elk beroep. Of communicatieprocessen effectief verlopen is niet alleen afhankelijk van aan te leren technieken, maar vooral ook van de 'echtheid' van iemands optreden. Om effectief te kunnen communiceren heb je (zelf)kennis nodig over je eigen kwaliteiten. Dit leerpakket (boek inclusief 2 cd-roms met videofragmenten) biedt de gelegenheid om op basaal niveau tot zelfkennis te komen en - indien nodig - basale vaardigheden verder te ontwikkelen. Zo kan een fundament worden gelegd voor de ontwikkeling van vaak complexe beroepsvaardigheden. Dit leerpakket is breed van opzet, dat wil zeggen niet gericht op een bepaald type beroepsopleiding. Door het basale karakter en door het vermijden van psychologisch vakjargon is het bruikbaar voor ... opleidingen in zowel middelbaar als hoger beroepsonderwijs. De samenstellende elementen - boek en cd-roms - nodigen uit tot een interactieve wijze van leren, die verder gaat dan consumeren. Deze activerende leergang maakt het mogelijk om aan te sluiten bij verschillende niveaus en om te komen tot feitelijke beheersing van de opgenomen vaardigheden. Inhoudsopgave Waarnemen en interpreteren Non-verbaal gedrag Luisteren Samenvatten Vragen stellen Concretiseren Meningen Omgaan met gevoelens Feedback Assertief reagere

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.