Klinische neurologie

Auteur J. B. M. Kuks J. W. Snoek
Klinische neurologie

Tweedehands 10,-

1 advertentie

Bas

Geplaatst op 31 Juli 2022
Prijs exclusief verzendkosten

Product informatie

 • ISBN 9789031346332
 • ISBN 10 9031346330
 • Druk 16

  Samenvatting

  Het leerboek Klinische neurologie is dankzij maar liefst vijftien herziene drukken actueel gebleven. Deze nieuwe, zestiende druk is aangepast aan de laatste (internationale) inzichten, richtlijnen en onderzoeksgegevens. De vele opgenomen ziekte–symptoommatrices, tabellen en schematische afbeeldingen zorgen voor een hoge informatiedichtheid. De lezer wordt vanuit een basisbegrip naar ingewikkelde fysiologische concepten gevoerd. Negen hoofdstukken zijn gewijd aan de neurologische basiswetenschappen, met een vooruitblik op de kliniek. De achttien klinische hoofdstukken zijn vanuit het ziektemodel geschreven, opdat de lezer een systematisch overzicht krijgt. Elk hoofdstuk begint met een patiëntencasus en plaatst zo de theorie in een praktisch kader. Deze druk besteedt extra aandacht aan de f ...ysiologie van het perifere zenuwstelsel, de organisatie van de hersenstam, centrale bewegingssturing en corticale functies. Een hoofdstuk over het visuele systeem is toegevoegd en de achtergronden van vasculaire pathologie en liquorcirculatie zijn uitgebreider toegelicht. Verder zijn vele nieuwe illustraties en handige schema's opgenomen. Een meer probleemgestuurde benadering biedt Praktische neurologie, eveneens verschenen bij Bohn Stafleu van Loghum. Het vormt een ideale combinatie met dit leerboek! Klinische neurologie is primair geschreven voor medische en paramedische opleidingen, maar is ook geschikt voor opleidingen verpleegkunde, bewegingswetenschappen en medische biologie. Het kan bovendien uitstekend dienen als naslagwerk voor artsen en fysiotherapeuten.

  Tweedehands studieboeken

  Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

  Bas

  Meer advertenties10
  • Druk ZESTIENDE
  • Conditie GOED
  • Geplaatst op 31 Juli 2022

  10,-

  Exclusief verzendkosten

  Bespaar 87% 68,95

  Nieuwprijs 78,95

  Veel gestelde vragen

  Hoe werkt Resale.nl?

  Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe kom ik in contact met de verkoper?

  Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

  Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

  Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

  Hoe kan ik een boek kopen?

  Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe weet ik wat ik koop?

  Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.