Farmacotherapeutisch Kompas 2008

Farmacotherapeutisch Kompas 2008

Tweedehands 40,-

1 advertentie

M. Wouters

Geplaatst op 22 Juni 2020
Prijs exclusief verzendkosten

Product informatie

  • ISBN 9789031351923
  • ISBN 10 903135192X
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Een boek over geneesmiddelen en hun toepassing Actueel en compleet Ook verkrijgbaar op cd-rom en PDA Met het Farmacotherapeutisch Kompas vindt u een farmacotherapie, die in medisch opzicht optimaal is en zowel voor de verzekering als de patiënt de meest economische is. Het Kompas levert een belangrijke bijdrage aan een doelmatige geneesmiddelenvoorziening door de combinatie van gegevens over zowel de farmacotherapie als de kosten ervan. Het Farmacotherapeutisch Kompas wordt uitgegeven door de Commissie Farmaceutische Hulp (CFH) van het College voor zorgverzekeringen (CVZ). Dit is een onafhankelijk zelfstandig bestuursorgaan binnen de gezondheidszorg. Het CVZ staat ervoor dat verzekerden via de Zorgverzekeringswet en de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten toegang hebben tot betaalbare ...zorg van goede kwaliteit. Voor wie? Het Farmacotherapeutich Kompas 2008 is bestemd voor voorschrijvers (artsen) en afleveraars (apothekers) en degenen die voor deze beroepen worden opgeleid. Extra's Het Farmacotherapeutisch Kompas 2008 is ook verkrijgbaar als cd-rom en als PDA-product.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

M. Wouters

Meer advertenties19

40,-

Exclusief verzendkosten

Bespaar 26% 13,95

Nieuwprijs 53,95

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.