Verpleegkundige zorgresultaten

Verpleegkundige zorgresultaten

Tweedehands 20,-

1 advertentie

Anja

Geplaatst op 27 November 2021
Prijs exclusief verzendkosten

Product informatie

 • ISBN 9789035219830
 • ISBN 10 903521983X
 • Druk 1

  Samenvatting

  Verpleegkundige zorgresultaten is de lang verwachte vertaling van de Nursing Outcomes Classification(NOC), de classificatie van verpleegkundige zorgresultaten. Deze Nederlandse editie is gebaseerd op de eerste Amerikaanse druk.

  Verpleegkundige zorgresultaten bevat de eerste uitvoerige lijst van standaardtermen voor de resultaten van verpleegkundige interventies. In dit boek zijn 190 zorgresultaten beschreven waarmee verpleegkundigen de effecten van hun interventies kunnen beoordelen. Het beschrijven van zorgresultaten is van belang om de doeltreffendheid van zorg kwalitatief te kunnen beoordelen. De hantering van vaste begripsomschrijvingen levert bovendien een bijdrage aan de communicatie over zorg in het verpleegkundig team, maar ook met andere disciplines. In dit boek zijn de verpleegkundige ... zorgresultaten gekoppeld aan de diagnosen van de North American Nursing Diagnosis Association (NANDA), om de praktische toepassing te bevorderen. Zo ondersteunt het verpleegkundige bij de selectie van zorgresultaten; het klinische oordeel van de verpleegkundige blijft echter altijd de doorslaggevende factor. De Verpleegkundige zorgresultaten bestrijken het gehele verpleegkundige beroepsdomein.

  Verpleegkundige zorgresultaten vormt samen met de uitgaven Verpleegkundige interventies (McCloskey) en Verpleegkundige diagnostiek: proces en toepassing (Gordon) de standaardliteratuur van het verpleegkundig redeneren. De standaardterminologie die deze uitgaven aanreiken maken het gemakkelijker om het proces van verpleegkundig denken te bestuderen en te onderwijzen, verpleegkundige theorieën te ontwikkelen, te toetsen en in de praktijk toe te passen.

  Verpleegkundige zorgresultaten is primair bedoeld voor studenten hbo-v, voortgezette opleidingen verpleegkunde en verplegingswetenschap. Door het heldere en toegankelijke taalgebruik biedt het echter ook gediplomeerde verpleegkundigen een een leidraad voor het gebruik van verpleegkundige zorgresulaten.

  Tweedehands studieboeken

  Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

  Anja

  Meer advertenties18
  • Conditie UITSTEKEND
  • Geplaatst op 27 November 2021

  20,-

  Exclusief verzendkosten

  Bespaar 67% 40,25

  Nieuwprijs 60,25

  Veel gestelde vragen

  Hoe werkt Resale.nl?

  Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe kom ik in contact met de verkoper?

  Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

  Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

  Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

  Hoe kan ik een boek kopen?

  Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe weet ik wat ik koop?

  Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.