Verpleegkundige interventies

Auteur MacCloskey
Verpleegkundige interventies

Tweedehands 25,-

1 advertentie

Anja

Geplaatst op 27 November 2021
Prijs exclusief verzendkosten

Product informatie

 • ISBN 9789035224407
 • ISBN 10 903522440X
 • Druk 2

  Samenvatting

  Vanuit het 'Iowa Intervention Project' is sinds 1986 gewerkt aan een ordening van verpleegkundige interventies. Verpleegkundige interventies is de vertaling van 'Nursing Interventions Classification' (NIC). Deze tweede herziene Nederlandse editie is gebaseerd op de derde Amerikaanse druk. Het boek biedt een gestructureerde indeling (taxonomie) van verpleegkundige handelingen en verrichtingen. De belangrijkste kenmerken van de NIC zijn:
  volledigheid;
  wetenschappelijk gefundeerd;
  vanuit de bestaand praktijk ontwikkeld;
  weerspiegelt de actuele klinische praktijk en recent onderzoek;
  duidelijke en klinisch zinvolle terminologie;
  in het veld getoetst;
  gecombineerd met de NANDA-diagnoses.
  Verpleegkundige interventies is primair bedoeld voor verpleegkundigen. ... Zij kunnen met dit boek een keuze maken uit mogelijke interventies. Daarnaast kan het boek een hulpmiddel vormen bij de communicatie over behandelingen met andere zorgverleners. Verpleegkundige interventies draagt bij tot adequaat onderwijs in de klinische besluitvorming. Het boek voorziet in standaardisering en definiëring van de benodigde kennis voor verpleegkundig onderwijs en de verpleegkundige praktijk. Tevens is het een hulpmiddel bij de ontwikkeling van leerplannen die beter aansluiten op de praktijk. Verpleegkundige interventies ondersteunt bovendien beleidsfunctionarissen bij het zichtbaar maken van het verpleegkundig oordeel in de gezondheidszorg. Zij kunnen Verpleegkundige interventies gebruiken voor het onderzoeken van de effectiviteit en de kosten van de verpleegkundige zorg en het maken van een doelmatige planning.

  Tweedehands studieboeken

  Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

  Anja

  Meer advertenties18
  • Conditie UITSTEKEND
  • Geplaatst op 27 November 2021

  25,-

  Exclusief verzendkosten

  Bespaar 73% 67,95

  Nieuwprijs 92,95

  Veel gestelde vragen

  Hoe werkt Resale.nl?

  Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe kom ik in contact met de verkoper?

  Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

  Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

  Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

  Hoe kan ik een boek kopen?

  Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe weet ik wat ik koop?

  Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.