Volksgezondheid en gezondheidszorg

Volksgezondheid en gezondheidszorg

Tweedehands 20,-

1 advertentie

M. Wouters

Geplaatst op 22 Mei 2020
Prijs exclusief verzendkosten

Product informatie

 • ISBN 9789035229525
 • ISBN 10 9035229525
 • Druk 4

  Samenvatting

  Volksgezondheid en gezondheidszorg is primair geschreven als leerboek voor studenten Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen, maar is ook goed leesbaar voor iedereen die, al dan niet beroepshalve, op de hoogte wil blijven van recente ontwikkelingen in de volksgezondheid en gezondheidszorg.

  Vanwege de vele nieuwe ontwikkelingen op dit gebied is de vierde druk geheel vernieuwd. Het boek bevat een schat van actuele gegevens over alle besproken onderwerpen. Het omvat drie delen: Volksgezondheid, Preventie en Gezondheidszorg, en tien thematische bijdragen o.a. over onderzoeksmethoden, forensische geneeskunde, vergrijzing, en etnische verschillen in gezondheid. Het boek slaat een brug tussen medische en epidemiologische kennis enerzijds en kennis over de structuur en het functioneren van ... de gezondheidszorg anderzijds.

  Kijk op http://service.elseviergezondheidszorg.nl en klik op online boekextensions voor mogelijke aanvullingen, actuele ontwikkelingen en nieuwe oefenstof. Reacties van docenten en studenten op het boek en/of de website zijn zeer welkom. Klik daarvoor op reactieformulier.

  De redacteuren, prof.dr. J.P. Mackenbach en prof.dr. P.J. van der Maas, zijn beiden verbonden aan het Erasmus MC, Universitair Medisch Centrum Rotterdam. De eerste is hoofd van de afdeling Maatschappelijke Gezondheidszorg, de tweede is als hoogleraar aan dezelfde afdeling verbonden en daarnaast voorzitter van de Raad voor Gezondheidsonderzoek. Aan het boek werkte een groot aantal deskundigen mee.

  Tweedehands studieboeken

  Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

  M. Wouters

  Meer advertenties19

  20,-

  Exclusief verzendkosten

  Bespaar 62% 32,95

  Nieuwprijs 52,95

  Veel gestelde vragen

  Hoe werkt Resale.nl?

  Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe kom ik in contact met de verkoper?

  Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

  Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

  Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

  Hoe kan ik een boek kopen?

  Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe weet ik wat ik koop?

  Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.