De cliënt centraal, wat nu?

Auteur Gabriëlle Verbeek
De cliënt centraal, wat nu?

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789035231511
  • ISBN 10 9035231511
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

'Het is duidelijk dat we meer vraaggericht willen werken met elkaar. Maar ik mis een goed overzicht van de belangrijkste problemen. Daarom is het moeilijk om de juiste beslissingen te nemen over organisatorische ingrepen of voorwaarden.' (Directeur GGZ-instelling) Theorie en praktijk Vraagsturing en vraaggerichte zorg horen tegenwoordig tot de gangbare bedrijfsvoering van een zorgorganisatie. De invoering van functiegerichte, geïndiceerde zorg en zorgzwaartepakketten (ZZP's) maken het nodig dat er aanbod 'op maat' is voor cliënten. Maar hoe is dit idee in de praktijk waar te maken?In De cliënt centraal, wat nu? worden theoretische en praktische handreikingen gegeven voor de organisatie van een modern, individueel zorgaanbod: de vraaggerichte en vraaggestuurde zorg. Er ...varingen met vraagsturing uit de gezondheidszorg zijn gekoppeld aan moderne inzichten uit de bedrijfskunde. Aan bod komen: * verschillen en overeenkomsten tussen vraaggerichte en vraaggestuurde zorg; * een probleemanalyse voor vraaggericht management; * modellen voor meer inzicht en overzicht binnen organisaties; * praktijkvoorbeelden, checklists en tips voor de invoering. GesprekkenGesprekken met managers, directeuren en daarnaast zorgvragers en medewerkers laten de struikelblokken zien, maar ook de mogelijkheden in de praktijk. Persoonlijke drijfveren blijken een belangrijke motor voor managers en directeuren om te werken aan een meer vraaggerichte organisatie. Over de auteurDrs. Gabriëlle Verbeek MBA is directeur en senior adviseur van bureau Artemea, dat zich richt op de ontwikkeling van vraagsturing en innovatie in de zorg.Voor lager kader, staffunctionarissen en andere begeleiders van professionele werkers in de zorg heeft Verbeek een tweede boek geschreven met de titel De cliënt centraal, hoe doen we dat? Coaching van vraaggerichte en vraaggestuurde zorg. De twee boeken kunnen goed gecombineerd worden als een organisatie vraaggerichte of vraaggestuurde zorg gaat aanbieden.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.