Theoretisch kader voor de verpleegkundige beroepsuitoefening

Redacteur J. a. M. Kerstens
Theoretisch kader voor de verpleegkundige beroepsuitoefening

Tweedehands 60,-

1 advertentie

Niazay

Geplaatst op 31 Augustus 2021
Prijs exclusief verzendkosten

Product informatie

  • ISBN 9789036804929
  • ISBN 10 9036804922
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Deel I Vakinhoudelijk handelen (de verpleegkundige als zorgverlener).-Hoofdstuk 1 De verpleegsituatie.- Hoofdstuk 2 Methodiek en systematiek voor de verpleegkundige beroepsuitoefening.- Deel II Communicatie en samenwerken (de verpleegkundige als communicator en samenwerkingspartner).- Hoofdstuk 3 Coördineren van zorg.- Deel III Kennis en wetenschap (de verpleegkundige als reflectieve EBP - professional).- Hoofdstuk 4 Wetenschappeklijke profilering van het beroep.- Hoofdstuk 5 Professionalisering, ethische en juridische aspecten van de verpleegkundige beroepsuitoefening.- Deel IV Maatschappelijk handelen (de verpleegkundige als gezondheidsbevorderaar).- Hoofdstuk 6 Preventie en gezondheidsvoorlichting (GVO).- Deel V Organisatie (de verpleegkundige als organisator).- Hoofdstuk 7 ... Zorgpaden.- Hoofdstuk 8 Beleidsmatig werken.- Deel VI Professionaliteit en kwaliteit (de verpleegkundige als professional en kwaliteitsbevorderaar).- Hoofdstuk 9 Kwaliteit van zorg binnen de verpleegkundige professie.- Hoofdstuk 10 Begeleiden van collegae en stagiaires.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

Niazay

Meer advertenties7

60,-

Exclusief verzendkosten

Bespaar 14% 9,99

Nieuwprijs 69,99

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.