Sterkteleer voor technici

Auteur R. C. Hibbeler
Sterkteleer voor technici

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

 • ISBN 9789039505373
 • ISBN 10 9039505373
 • Druk 1

  Samenvatting

  De leerboeken in de serie 'Hibbeler' worden bij de werktuigbouwkunde-opleidingen in Nederland en België beschouwd als hét Nederlandstalige standaardwerk over mechanica en sterkteleer. Mechanica voor technici en Sterkteleer voor technici hebben een uitstekende reputatie als inleidende leerboeken over de mechanica vanwege:
  - de logische indeling, waarbij de mechanica in zijn samenhang wordt behandeld;
  - de precieze, heldere en compacte uitleg. Er wordt niet onnodig uitgeweid over bijzondere gevallen, waardoor de student door de bomen het bos niet meer ziet;
  - de aansprekende illustraties. Door de grote zorg die is besteed aan de tekeningen, voelt de student zich gestimuleerd;
  - het grote aantal voorbeelden en opdrachten.
  - het grote aantal opdrachten dat bedoeld i ...s om met de computer te worden uitgewerkt. Hoofdstukindeling
  1 Spanning - 2 Vormverandering - 3 Mechanische eigenschappen van materialen - 4 Axiale belasting - 5 Torsie - 6 Buiging - 7 Afschuiving in langs- en dwarsrichting - 8 Samengestelde belastingen - 9 Spanningstransformatie - 10 Vervormingstransformatie - 11 Het ontwerpen van balken en liggers - 12 Doorbuiging van balken en assen - 13 Knik van kolommen - 14 Energiemethoden A Geometrische eigenschappen van een oppervlak; B Geometrische eigenschappen van constructieprofielen; C Hellingen en doorbuigingen van balken; Antwoorden; Trefwoordenregister

  Veel gestelde vragen

  Hoe werkt Resale.nl?

  Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe kom ik in contact met de verkoper?

  Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

  Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

  Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

  Hoe kan ik een boek kopen?

  Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe weet ik wat ik koop?

  Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.