Informatief communiceren

Auteur F. von Meyenfeldt
Informatief communiceren

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789039517130
  • ISBN 10 9039517134
  • Druk 3
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Dit boek is bestemd voor het hoger onderwijs, voor trainingen en cursussen. Daarnaast kan het gebruikt worden als naslagwerk. Aan informatisering ontkomt niemand meer in deze tijd en een goede communicatie is daarbij cruciaal. Informatie Communieren behandelt in aansluiting hierop communicatietechnieken die gebaseerd zijn op eenbreed scala aan praktijkgevallen waarin organisatieverandering en automatisering centraal staan. Organisatieverandering impliceert organisatieonderzoek. In dit boek wordt daarom veel aandacht bestaad aan interviewen en methoden om de verzamelde informatie efficient te verwerken in een rapport. In deze derde herziene druk van Informatie Communieren is deel III uitgebreid met een hoofdstuk over informeren via het web, terwijl deel IV volledig is herzien. Het schrijven ... van een onderzoeksplan en een plan van aanpak voor een project komen uitvoerig aan bod. Daarnaast wordt aandacht besteed aan projectdocumentatie; niet alleen rapporteren, maar ook het beheren van documentatie komt daarbij aan de orde. Verder leren studenten strategisch informatie te zoeken, onder meer via internet, en de gevonden informatie te evalueren. Met het oog op het onderwijs bevat het boek vele opdrachten en een bijlage Solliciteren.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.