ICT in bedrijf I Informatieontsluiting met ICT in organisaties

Auteur H. Cuppen en B. Cuppen
ICT in bedrijf I Informatieontsluiting met ICT in organisaties

Tweedehands 9,75

1 advertentie

J.

Geplaatst op 27 Augustus 2020
Prijs exclusief verzendkosten

Product informatie

 • ISBN 9789039520154
 • ISBN 10 9039520151
 • Druk 2
 • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Informatie- en communicatietechnologie (ICT) stuurt bedrijven en organisaties naar nieuwe methoden van bedrijfsvoering.Wat zijn de ICT-gerelateerde concepten die in bedrijven hun waarde hebben en houden? Hoe moet naar deze concepten worden gewerkt? De serie ICT in bedrijf gaat daarop in. De serie bestaat uit drie delen: Deel I handelt over Informatieontsluiting met ICT in organisaties, Deel II gaat over veranderingsanalyse, workflow management en pakketselectie en Deel III behandelt informatieplanning en het beheer van informatiesystemen. De hele serie haakt in op vernieuwingstrends in het ICT-onderwijs die zowel te maken hebben met ontwikkelingen in het onderwijs, als verandering aangedreven door ICT. In dit eerste deel wordt ICT in een bedrijfsomgeving gepositioneerd en wordt de informatieontsluiting ... zowel door de eindgebruiker als voor de manager geaccentueerd. Dit betekent dat naast het omgaan met spreadsheet- en database-omgevingen ook uitvoerig wordt stilgestaan bij datawarehouses en Business Intelligence. Deze methode is met name bedoeld voor studenten van de hoofdfase HBO, en vindt dan vooral aansluiting op de competenties voor de opleidingen BE, AC, MER, CE, Bank en verzekering, EL en BI. De inhoud van de boeken sluit aan op een groot aantal van de thema´s zoals die zijn gedefinieerd binnen het HEO-ICT project: Enterprise Resource Planning (ERP) Administratiepakketten voor het MKB E-business (ketenintegratie, controlling, e-commerce) Business Intelligence (prestatie-indicatoren, managementinformatie) Customer Relationship Management (one-to-one marketing, multi chanelling, Business Intelligence) ICT in Bedrijf sluit dan ook prima aan op die thema's. In dit Deel I ziet u dat al voor het onderdeel Business Intelligence. In ieder deel is een cd-rom opgenomen met presentaties, vraagbaken, ondersteunende bestanden en aanvullend materiaal. Bovendien is er een website www.cid-ict.nl/ictinbedrijf bij de methode ter aanvullende ondersteuning. Deze website dient ook als overlegplatform met de gebruikende docenten. Kortom, deze boeken met bijbehorende cd-roms en website nodigen uit tot een interactieve manier van omgaan met ICT in bedrijf.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

J.

Meer advertenties6
 • Omgeving Tilburg
 • Druk 2
 • Conditie IN GOEDE STAAT - IN GOOD CONDITION
 • Geplaatst op 27 Augustus 2020
In prima staat, met hier en daar wat potlood onderstrepingen in de eerste twee hoofdstukken. Kaft heeft lichte sporen van gebruik. In good condition, with some pencil underlinings in the first two chapters. Cover has light traces of use.

9,75

Exclusief verzendkosten

Bespaar 74% 27,85

Nieuwprijs 37,60

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

 1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
 2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
 3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
 4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
 5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.