Roloff/Matek Machineonderdelen Tabellenboek

Auteur D. Muhs
Roloff/Matek Machineonderdelen Tabellenboek

Tweedehands 15,-

1 advertentie

HJ

Geplaatst op 15 April 2021
Prijs inclusief verzendkosten

Product informatie

  • ISBN 9789039523223
  • ISBN 10 9039523223
  • Druk 4
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Roloff/Matek is al decennia lang het meest toonaangevende leerboek over machineonderdelen in de Duitstalige wereld, en ook al weer een behoorlijke tijd, sinds de beschikbaarheid van de Nederlandse vertaling, in Nederland en België. De uitvoerige en up-to-date behandeling van machineonderdelen maakt dat het niet alleen een compleet leerboek is, maar ook een onmisbaar naslagwerkvoor iedere ontwerper. Dit Tabellenboek maakt deel uit van de methode Roloff/Matek, 4e druk (gebaseerd op de Duitse 16e druk).Roloff/Matek is een complete methode. Deze bestaat uit:TheorieboekTabellenboekOpgavenboekFormuleboek

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

HJ

Meer advertenties8 In gelezen staat, zonder markeringen of aantekeningen. Lichte sporen van vocht aan onderkant. Studieboek voor werktuigbouw en ontwerpen in Nederlands.

15,-

Inclusief verzendkosten

Bespaar 51% 15,50

Nieuwprijs 30,50

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.