Handboek managementvaardigheden

Tweedehands 10,-

1 advertentie

Maartje van den Brul

Geplaatst op 9 April 2021
Prijs exclusief verzendkosten

Product informatie

  • ISBN 9789039526323
  • ISBN 10 903952632X
  • Druk 5
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Handboek managementvaardigheden is uitgegroeid tot een standaardwerk om toekomstige managers voor te bereiden op hun complexe en dynamische taken. Het boek heeft een praktische invalshoek door de vele voorbeelden, oefeningen en opdrachten. De opbouw en de toon van Handboek managementvaardigheden maken het zeer geschikt voor de onderwijspraktijk, voor zelfstudie en als naslagwerk.De basis van dit boek is het concurrerende-waardenmodel. Dit model maakt duidelijk welke vaardigheden essentieel zijn voor effectief management. Deze geheel herziene druk richt zich minder op de afzonderlijke managementrollen en meer op de competenties die voor een succesvol manager belangrijk zijn. Een manager moet kunnen schakelen tussen rollen, en vooral verschillende competenties tegelijkertijd kunnen toepassen. ... Deze vijfde editie is ingedeeld in vier modules die elk vijf competenties behandelen:Module 1 Betrokkenheid en samenhang tot stand brengen en onderhoudenModule 2 Stabiliteit en continuïteit tot stand brengen en in stand houdenModule 3 Productiviteit verbeteren en rentabiliteit verhogenModule 4 Veranderingen bevorderen en aanpassingsvermogen aanmoedigen Docenten die managementrollen willen benadrukken, kunnen dat nog steeds. De website bevat een overzicht van de oorspronkelijke managementrollen in het concurrerendewaardenmodel en hoe de competenties in dit boek daarbij passen. Robert E. Quinn is verbonden aan de Graduate School of Business van de University of Michigan. Zijn concurrerende-waardenmodel heeft zijn nut in tal van ondernemingen bewezen, waaronder enkele Nederlandse multinationals.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

Maartje van den Brul

Meer advertenties5 Eventueel ook op te halen in Den Haag.

10,-

Exclusief verzendkosten

Bespaar 76% 31,50

Nieuwprijs 41,50

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.