Maatwerk MBO ICT Software niveau 2 (5e druk)

Auteur Hans van Rheenen
Maatwerk MBO ICT Software niveau 2 (5e druk)

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789039526996
  • ISBN 10 9039526990
  • Druk 5
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Software 2 is bestemd voor studenten van de MBO-ICT-opleiding op niveau 2 die hun competenties op het gebied van software moeten ontwikkelen. De inhoud van het boek is afgestemd op het kwalificatiedossier 2012/2013 Medewerker ICT. Het uitgangspunt hierbij is de context van de kwalificatie: 'De medewerker ICT verricht ondersteunende activiteiten bij ICT-dienstverlenende organisaties of op de ICT-afdeling binnen andersoortige organisaties.' De didactische werkwijze is zodanig gekozen dat er voor de student een optimale leer/werk-situatie ontstaat. De student op niveau 2 is een doener en zal vooral baat hebben bij ervarend leren. Dit is de reden waarom er gekozen is voor een methode waarbij theorie en practicum geïntegreerd zijn. Voor studenten biedt het voordelen om hun ervaring meteen ...te kunnen evalueren. Ook daarom is gekozen voor een combinatie van theorie- en werkboek. Na het aanbieden van een stukje theorie, volgen enkele opdrachten om de stof te verwerken en in te oefenen. Een belangrijk onderdeel van de opleiding moet de verslaglegging zijn. Daar wordt in dit theorie- en werkboek dan ook nadruk op gelegd. Elk practicum moet daarom worden afgesloten met een rapportage over de werkzaamheden. www.maatwerkmboict.nl

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.