Productmodelleren met SolidWorks - Derde druk

Auteur Arnoud Breedveld
Productmodelleren met SolidWorks - Derde druk

Tweedehands 30,-

1 advertentie

Susanne buchholz

Geplaatst op 8 Januari 2023
Prijs exclusief verzendkosten

Product informatie

  • ISBN 9789039527108
  • ISBN 10 9039527105
  • Druk 3
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

SolidWorks is in de wereld van de productontwikkeling een veelgebruikt 3D-CAD programma. Door het grote gebruiksgemak heeft SolidWorks zich onderscheiden en inmiddels is het, door jaarlijkse updates, uitgegroeid tot een uitgebreid programma met plug-ins voor talloze specifieke toepassingen. De nieuwe druk van dit populaire Nederlandstalige naslagwerk en leerboek is geheel herzien en bijgewerkt voor SolidWorks 2013. Product modelleren met SolidWorks is opgedeeld in twee delen. Het eerste deel behandelt de basisbeginselen van het werken met SolidWorks. Kennis van CAD-systemen is hiervoor niet vereist. Na het doornemen van het eerste deel moet een gebruiker producten met een normale complexiteit kunnen modelleren. Het tweede deel gaat dieper in op specifieke onderwerpen, zoals modelleren van kunststof ... of metalen onderdelen, werken met bibliotheken, het maken van varianten, enzovoort. Product modelleren met SolidWorks is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde gebruikers. Verder kan het boek dienen als tutorial of als naslagwerk. Het boek is in eerste instantie bedoeld voor het hbo, maar is ook op andere niveaus bruikbaar. Bij onderwerpen waar dat nuttig is, zijn geleide oefeningen opgenomen die de gebruiker via een praktijkvoorbeeld stap voor stap door een procedure loodst. Het boek is voorzien van oefeningen waarvan de bestanden beschikbaar zijn via de website van Academic Service. Arnoud Breedveld heeft vele jaren onderwijservaring aan de Haagse Hogeschool (Industrieel Product Ontwerpen) en de Design Academy in Eindhoven. Daarnaast werkt hij zelfstandig als consultant.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

Susanne buchholz

Meer advertenties9

30,-

Exclusief verzendkosten

Bespaar 54% 35,50

Nieuwprijs 65,50

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.