Statistiek

Auteur J.T. McClave
Statistiek

Tweedehands 14,75

1 advertentie

Bas Stemerdink

Geplaatst op 4 Januari 2023
Prijs exclusief verzendkosten

Product informatie

 • ISBN 9789043005012
 • ISBN 10 9043005010
 • Druk 8

  Samenvatting

  Deze inleiding in de statistiek is onder meer geschikt voor studenten bedrijfseconomie en commerciële economie in het hoger onderwijs. Het boek veronderstelt slechts een basale wiskundige voorkennis en legt vooral de nadruk op verklarende statistiek. Het boek behandelt uitgebreid het verzamelen en analyseren van gegevens voor zover nodig bij het interpreteren van statistische onderzoeken en bij het nemen van zakelijke beslissingen. De ontwikkeling van een statistische manier van denken staat centraal, evenals de vaststelling van betrouwbaarheid en waarde van conclusies die met behulp van verklarende statistiek zijn getrokken. Statistiek bevat tal van case-study's en voorbeelden, die allemaal betrekking hebben op reële zakelijke situaties en recente economische verschijnselen.

  Tweedehands studieboeken

  Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

  Bas Stemerdink

  Meer advertenties11

  14,75

  Exclusief verzendkosten

  Bespaar 72% 37,20

  Nieuwprijs 51,95

  Veel gestelde vragen

  Hoe werkt Resale.nl?

  Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe kom ik in contact met de verkoper?

  Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

  Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

  Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

  Hoe kan ik een boek kopen?

  Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe weet ik wat ik koop?

  Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.