Organisatiecommunicatie

Vertaler A. van Doorn en K. van den Brink Auteur Ralph Tench , R. Tench en L. Yeomans
Organisatiecommunicatie

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789043014519
  • ISBN 10 9043014516
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Organisatiecommunicatie is een praktische en grondige introductie in public relations (pr) en communicatiemanagement. De auteurs geven een moderne visie op pr en plaatsen het vakgebied in een breed kader. De fundamentele concepten en specialistische terreinen van het vakgebied worden uitgebreid behandeld zonder het internationale perspectief uit het oog te verliezen.

Kenmerken van Organisatiecommunicatie zijn:
* De internationale ontwikkelingen worden op de voet gevolgd
* De student wordt ingewijd in de actuele discussies in en over het vakgebied
* De leerstof wordt constant toegelicht met casuïstiek en voorbeelden, waarbij strategisch communicatiemanagement voortdurend praktisch wordt ingevuld
* Aan de hand van didactische extra's als 'Praktijksituaties', ...'Discussies' en 'In acties' kan de student zelf actief aan de slag met de leerstof

Organisatiecommunicatie is geschikt voor studenten aan opleidingen pr, journalistiek en communicatie in het hoger onderwijs maar ook voor andere studenten die tijdens hun opleiding te maken krijgen met pr of communicatiemanagement.

Ralph Tench is hoofd van de vakgroep public relations aan de Leeds Metropolitan
University. Liz Yeomans is lector public relations aan de Leeds Metropolitan University. Kees van den Brink is als docent communicatiemanagement verbonden aan de afdeling Commerce & Communication van de Hogeschool Leiden. Arno van Doorn is docent communicatiemanagement en organisatiekunde aan de HES Business School van de Hogeschool van Amsterdam.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.