Basisboek biologie

Redacteur Aafke Moons Auteur Anja Ridder en Karin van der Borght
Basisboek biologie

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789043021067
  • ISBN 10 9043021067
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Basisboek biologie is hét boek waarmee je je basiskennis van de biologie kuntopfrissen en verdiepen. Stap voor stap komen in een heldere structuur allebelangrijke thema\'s uit de examenstof van het voortgezet onderwijs aan bod.Aan het begin van ieder hoofdstuk geven leerdoelen aan wat je nabestudering van de stof moet weten. De onderwerpen worden beknoptbesproken en inzichtelijk gemaakt aan de hand van voorbeelden enkleurenillustraties. Ieder hoofdstuk sluit af met een serie kennisvragenen doordenkers. Behalve als leerboek leent Basisboek biologie zich goedals naslagwerk: door de vele verwijzingen, vetgedrukte begrippen enuitgebreide index is de gezochte informatie eenvoudig vindbaar.Basisboek biologie richt zich op eerstejaars hbo-studenten die tijdens hunopleiding ... met biologie in aanraking komen. Dit boek kan individueel wordengebruikt of als onderdeel van een bijspijkercursus, ter voorbereiding op devaak Engelstalige verplichte literatuur van de opleiding. Op de website www.pearson.nl/ridder staan extra opdrachten, interactievetoetsen per hoofdstuk en de antwoorden op de vragen in het boek. Anja Ridder is practicumdocent bij de opleiding Farmacie aan deRijksuniversiteit Groningen en freelance redacteur en auteur vanbiologielessen voor het voortgezet onderwijs en examentrainingen biologie.Karin van der Borght is docent bij de Unit Life Sciences & Technology, eensamenwerkingsverband tussen Hogeschool Van Hall Larenstein en de NHLHogeschool in Leeuwarden.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.