Operationeel management in de dienstverlening, 3e editie

Auteur Joyce Walstra
Operationeel management in de dienstverlening, 3e editie

Tweedehands 20,-

1 advertentie

Tamara van Lent

Geplaatst op 14 Januari 2023
Prijs exclusief verzendkosten

Product informatie

  • ISBN 9789043025584
  • ISBN 10 9043025585
  • Druk 3
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Operationeel management in de dienstverlening biedt een volledig overzicht van het vakgebied. Het behandelt de basisconcepten van operations management en legt de relatie met de overige managementtaakgebieden in een dienstverlenende organisatie. Klantgerichtheid loopt als een rode draad door het boek, aangezien de klant in de dienstverlening centraal staat. Leerdoelen, figuren, vragen en opdrachten dagen de student uit om met de theorie aan de slag te gaan. Daarnaast leren studenten aan de hand van de aansprekende casuïstiek actuele operationele vraagstukken oplossen. In deze derde editie zijn de voorbeelden en casussen grondig herzien. Nieuw is de focus op ontwikkelingen in hedendaags klantgedrag, ingegeven door de mogelijkheden van sociale media. Ook is er meer aandacht voor het omgaan ...met negatieve klantervaringen en voor digitale ontwikkelingen die het de organisatie en klanten gemakkelijker maken, zoals het gebruik van apps. Daarnaast is in deze editie een doorlopende casus opgenomen die de betekenis van de operationsfunctie voor een organisatie illustreert. Operationeel management in de dienstverlening is geschreven voor studenten in het hoger onderwijs die opgeleid worden voor een beroep in de dienstverlening. Bij dit boek wordt op www.pearsonxtra.nl veel aanvullend studie- en lesmateriaal aangeboden, zoals oefenvragen, extra casuïstiek, een begrippentrainer en de digitale versie van het boek. Voor docenten zijn zowel Powerpoints beschikbaar als de uitwerkingen van de casuïstiek en van de vragen en opdrachten in het boek. Joyce Walstra werkt als projectleider aan de Stenden Hogeschool.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

Tamara van Lent

Meer advertenties25

20,-

Exclusief verzendkosten

Bespaar 57% 26,95

Nieuwprijs 46,95

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.