Management en Organisatie met MyLab NL toegangscode

Auteur Fred Rorink en Burcu Öztürk
Management en Organisatie met MyLab NL toegangscode

Tweedehands 20,-

1 advertentie

Bo Kuijpers

Geplaatst op 29 September 2022
Prijs exclusief verzendkosten

Product informatie

 • ISBN 9789043032506
 • ISBN 10 9043032506
 • Druk 1
 • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Het boek Management en Organisatie biedt een levendige en plezierige kennismaking met het vakgebied organisatiekunde. Daarb is veel aandacht geschonken aan actualiteit, wat tot uiting komt in de aansprekende artikelen en praktkvoorbeelden. Dankz de toegankelke schrfstl is het boek een bondig alternatief voor de \'zwaardere\' boeken over dit vakgebied. StructuurDit boek volgt een model van Management & Organisatie dat als een heldere rode draad de noodzakel ke samenhang toont tussen de deelgebieden: strategie, management, structuur, cultuur, processen en medewerkers. De aandacht voor cultuur en processen wordt in drie hoofdstukken onderstreept. OpbouwIeder hoofdstuk begint met leerdoelen. In de tekst van het hoofdstuk zn onderwerpen eveneens gegroepeerd in een logische opbouw. ... Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met een schematische samenvatting die ook weer is toegespitst op die leerdoelen. DidactiekDe vaktermen en begrippen in Management en Organisatie worden, direct wanneer deze aan de orde komen, in de kantln voorzien van een korte en krachtige definitie. Met \'zelf aan zet\'-vragen en oefenvragen kan het begrip van de leerstof direct worden getoetst. Dit maakt het boek ook uitstekend geschikt voor zelfstudie. www.pearson.nl MyLab Nederlandstalig Fred Rorink werkt als hoofddocent Bedrijfskunde aan Saxion Enschede. Hij is tevens medeauteur van het boek Verander management, ook een uitgave van Pearson. Burcu Ã

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

Bo Kuijpers

Meer advertenties5
 • Conditie ZO GOED ALS NIEUW
 • Geplaatst op 29 September 2022

20,-

Exclusief verzendkosten

Bespaar 65% 36,95

Nieuwprijs 56,95

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

 1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
 2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
 3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
 4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
 5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.