Basisboek spelling, 3e editie met MyLab NL toegangscode

Auteur Gerard Latjes , Aafke Moons en Mariëlle Bovenhoff
Basisboek spelling, 3e editie met MyLab NL toegangscode

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789043032995
  • ISBN 10 9043032999
  • Druk 3
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Basisboek spelling bestaat uit tien hoofdstukken over lastige aspecten van de spelling: van werkwoordspelling en de regels voor het aaneenschrijven van woorden tot het plaatsen van accenten en leestekens. Het is een naslagwerk en oefenboek ineen. Ieder hoofdstuk bevat opgaven om de besproken spellingregels te oefenen en na te gaan of je de stof onder de knie hebt. Basisboek spelling is geschreven voor iedereen die wel eens moeite heeft met de spelling van het Nederlands. Deze derde editie is geactualiseerd en bevat veel nieuwe oefeningen, zowel in het boek als op de bijbehorende website. Dit boek bevat een toegangscode voor MyLab | Nederlandstalig. Op de website www.pearsonmylab.nl staat voor studenten veel aanvullend materiaal, zoals dictees, stappenschema\'s, extra uitleg en een groot ... aantal interactieve oefeningen om de spellingvaardigheid te verbeteren. Ook staan alle antwoorden op de oefeningen uit het boek op deze website, wat het boek geschikt maakt voor zelfstudie. Extra leuk om mee te oefenen zijn de Spellingspellen: twee reeksen korte, speelse oefeningen waarmee je je spellingvaardigheid toetst. Voor docenten is een digitale toetsenbank beschikbaar, waarmee zij op eenvoudige wijze in Blackboard toetsen kunnen samenstellen en (automatisch) corrigeren. Deze toetsmodule maakt het boek bij uitstek bruikbaar in het (hoger) onderwijs. Aafke Moons studeerde Engels en is sinds 2001 freelance auteur en redacteur van educatieve publicaties. Zij heeft onder andere meegewerkt aan methoden Engels en Nederlands voor het voortgezet onderwijs en het mbo.Mariëlle Bovenhoff studeerde Nederlands en is sinds 2005 als docent Nederlands, onderzoeker en schrijver verbonden aan de Hanzehogeschool Groningen.Gerard Latjes studeerde Nederlands. Sinds 1992 is hij als E-Learning Coach en docent Communicatieve Vaardigheden verbonden aan Avans Hogeschool in \'s-Hertogenbosch.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.