Psychiatrie in de verpleegkunde, 9e editie met MyLab NL toegangscode

Vertaler Josephine E. Bruijn Auteur Jeffrey S. Nevid , Spencer A. Rathus en Beverly Greene
Psychiatrie in de verpleegkunde, 9e editie met MyLab NL toegangscode

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789043033640
  • ISBN 10 9043033642
  • Druk 9
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

In Psychiatrie in de verpleegkunde maak je op grondige en boeiende wijze kennismet de verschillende facetten van de psychiatrie vanuit een verpleegkundige invalshoek.Het boek behandelt de oorzaken, symptomen en behandelingen van uiteenlopendepsychische stoornissen, zoals angst- en eetstoornissen, schizofrenie endepressie.In dit boek wordt een theoretische basis gelegd en worden verschillende vormenvan afwijkend gedrag behandeld. De theorie is verrijkt met persoonlijke verhalenvan patiënten met psychische aandoeningen. In elk hoofdstuk staan daarnaastkaders over eigentijdse problemen en onderzoeksgebieden. Met dit boek wordenstudenten uitgedaagd kritisch na te denken over psychiatrische kwesties.Er is speciaal aandacht voor de rol van verpleegkunde in het psychiatrische ... werkveld.Het nieuwe beroepsprofiel van de verpleegkundige, het verpleegkundig proces,ethisch zorgverlenen en de rol van intuïtie worden besproken. Daarnaast zijn de verpleegkundigediagnostiek en interventies voor de meest voorkomende stoornissenopgenomen.Deze negende editie is geheel geactualiseerd aan de hand van de nieuwste onderzoeksresultatenen de uitgave van de DSM-5.Bij dit boek is MyLab | Nederlandstalig beschikbaar, waar je onder andere de digitaleversie van het boek kunt vinden, video\'s kunt bekijken waarin mensen met een psychischestoornis persoonlijk aan het woord komen en oefenvragen kunt maken.Jeffrey S. Nevid, Spencer A. Rathus en Beverley Greene zijn verbonden aan verschillendeAmerikaanse universiteiten en hebben veel gepubliceerd op het gebiedvan de psychologie en psychiatrie. De Nederlandstalige bewerking is tot standgekomen dankzij Auke Bos, Henk van den Adel en Henk Chevalking, alle drie alsdocent verbonden aan de Christelijke Hogeschool Ede.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.