Baby management

Vertaler Marjan Lindt Auteur B. Kruse
Baby management

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789044717105
  • ISBN 10 9044717103
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Minder stress - meer genieten. De handleiding voor een ontspannen moeder en een gelukkige baby. Moet ik mijn baby elke keer oppakken als hij huilt? Moet ik echt 24 uur per dag paraat staan voor mijn kind? Ben ik een slechte moeder als ik liever geen borstvoeding geef? Als je je als jonge moeder onzeker voelt, wordt het hoog tijd om kennis te maken met de EasyBaby-methode. Deze methode biedt moderne, doelgerichte en eigentijdse regels waarmee je slaapproblemen vanaf het begin voorkomt en de meest voorkomende opvoedingsfouten vermijdt, waardoor je meer kunt genieten van de kostbare tijd met je baby. De EasyBaby-methode - pleit ervoor om op je eigen kunnen te vertrouwen - geeft een duidelijke uitleg over hoe je dingen aan moet pakken en - garandeert je baby een optimale start in het leven. Het motto is: hoe meer ontspannen de moeder, hoe gelukkiger de baby.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.