Basisboek entertainmentmarketing

Auteur Henk Penseel Redacteur H. Penseel en F. Janssen
Basisboek entertainmentmarketing

Tweedehands 40,-

1 advertentie

J. van Sprang

Geplaatst op 16 December 2020
Prijs inclusief verzendkosten

Product informatie

  • ISBN 9789046900017
  • ISBN 10 9046900010
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Er zijn weinig marketinggebieden zo pluriform als de marketing van de entertainmentsector. Dit complete handboek beslaat de marketing van bewegende beelden, muziek en sport, waarbij de invloed van media onmisbaar is.
Het boek bestaat uit drie delen. Deel 1 geeft een overzicht van de entertainmentmarkt. In deel 2 worden de specifieke marketingvereisten beschreven voor de verschillende branches: muziek, film, games, media, sport en evenementen. Deel 3 gaat in op de strategische ontwikkelingen binnen de entertainmentsector en de nieuwe rol die daarin voor marketing is weggelegd.
Door samenvattingen, discussievragen, opdrachten, leerdoelen en een begrippenlijst is het boek zeer didactisch van opzet. Ook voor professionals en andere geïnteresseerden biedt het Basisboek entertainmentmarketing ...een boeiend overzicht.

Bij dit basisboek hoort een website met extra materiaal voor studenten en docenten. Deze is te vinden via www.coutinho.nl/entertainmentmarketing.

Henk Penseel is zelfstandig adviseur en docent aan het Instituut voor Marketing & Commercie van de Hogeschool Utrecht en het opleidingsinstituut SRM.
Frank Janssen heeft een eigen advies- en communicatiebedrijf en is tevens docent aan het Instituut voor Marketing & Commercie van de Hogeschool Utrecht.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

J. van Sprang

Meer advertenties21

40,-

Inclusief verzendkosten

Bespaar 32% 19,-

Nieuwprijs 59,-

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.