Opgelet!

Tweedehands vanaf 6,-

2 advertenties

Kelly van de Sande

Geplaatst op 7 November 2020
Prijs exclusief verzendkosten

Meer tweedehands advertenties

Product informatie

 • ISBN 9789046900529
 • ISBN 10 9046900525
 • Druk 1
 • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Opgelet!Signaleren is een belangrijke taak binnen het maatschappelijk werk. In de dagelijkse praktijk vangen maatschappelijk werkers uit allerlei bronnen signalen op. Ze horen via cliënten over buurtproblemen, ze horen van college-hulpverleners over toenemend social isolement bij ouderen in de wijk, ze lezen in regionale kranten over kortingen op openbare voorzieningen en worden in de praktijk geconfronteerd met de gevolgen hiervan.Jammer genoeg gebeurt er nog te weinig met deze signalen. Als instellingen geen signaleringsprocedure hebben en geen vaste afspraken over hoe ze met deze informatie omgaan, blijkt er van signalering weinig terecht te komen.In OPGELET! wordt een stappenplan beschreven waarmee de taak signaleren systematisch kan worden uitgevoerd. De auteurs zetten uiteen hoe managers ...en hulpverleners van maatschappelijke instellingen signalen uit de dagelijkse praktijk kunnen analyseren, interpreteren en uitwisselen. Ook wordt ingegaan op basale vragen als: Wat is signaleren? Waarom is signaleren belangrijk? En welke deskundigheden zijn ervoor nodig? OPGELET! is bestemd voor studenten social work, en voor managers en andere professionals in de sector zorg en welzijn. Het is een geactualiseerde editie van een uitgave van het NIZW.Margot Scholte is senior adviseur bij MOVISIE. MOVISIE.bestaat sinds januari 2007 en is het resultaat van een fusie tussen verschillende organisaties op het gebied van zorg en welzijn, waaronder delen van het Nederlands Instituut voor Zorg en Welzijn (NIZW). Zij heeft vele publicaties en artikelen op het gebied van het maatschappelijk werk geschreven.Peter van Splunteren is als senior adviseur werkzaam bij Zorg consult Nederland, met als aandachtsgebieden verandermanagement en ziekenhuizen.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek zijn er 2 advertenties geplaatst.

5,-

Exclusief verzendkosten

Bespaar 62% 8,-

Nieuwprijs 13,-

Kelly van de Sande

Meer advertenties25
 • Druk EERSTE DRUK
 • Conditie ZO GOED ALS NIEUW
 • Geplaatst op 7 November 2020

6,-

Exclusief verzendkosten

Bespaar 54% 7,-

Nieuwprijs 13,-

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

 1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
 2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
 3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
 4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
 5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.