Muzisch-agogische methodiek

Auteur Dineke Behrend en D. Behrend
Muzisch-agogische methodiek

Tweedehands 15,-

1 advertentie

Marieke

Geplaatst op 4 Januari 2020
Prijs exclusief verzendkosten

Product informatie

  • ISBN 9789046900758
  • ISBN 10 9046900754
  • Druk 5
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Muzisch-Agogische Methodiek Een gedicht maken kan een belangrijke manier van uiten zijn voor iemand die bijvoorbeeld noodgedwongen in een groep zit. Door te werken met een muzisch middels als poëzie groeit het zelfinzicht en worden gevoelens bespreekbaar. Behalve poëzie kunnen ook andere muzische middelen in het social work worden ingezet. Deze bieden een andere ingang dan alleen een gesprek of training. Muzische activiteiten zijn in het social work dan ook geen doel, maar een waardevol middel - als ze tenminste op een methodische manier worden ingezet: in aansluiting op de problematiek en de belangstelling van de groep.In dit boek wordt een brug geslagen tussen de muzische en de agogische aspecten van het social work. Vanuit notities als mensbeeld, creativiteit en beroepshouding leert de student muzisch-agogisch werken. Praktijkvoorbeelden en oefencasussen maken dit boek tot een heldere en praktische handleiding.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

Marieke

Meer advertenties13 Minimale gebruikssporen rond de randjes.

15,-

Exclusief verzendkosten

Bespaar 23% 4,50

Nieuwprijs 19,50

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.