Prisma pocketwoordenboek Engels-Nederlands + CD-ROM

Auteur M.E. Pieterse-van Baars
Prisma pocketwoordenboek Engels-Nederlands + CD-ROM

Tweedehands 7,50

1 advertentie

C. Greeve

Geplaatst op 19 Augustus 2021
Prijs exclusief verzendkosten

Product informatie

  • ISBN 9789049100704
  • ISBN 10 9049100708
  • Druk 42
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

- 32.000 trefwoorden met ruim 74.000 vertalingen- meer dan 22.000 voorbeeldzinnen- betrouwbaar en up-to-date- voordelig- met beknopte grammatica- met het hele woordenboek op cd-rom Prisma pockets zijn de meest gebruikte woordenboeken op de middelbare school. Ze bevatten meer informatie dan welk ander pocketwoordenboek ook. Met de extra kleur en de letterliniaal vind je snel wat je zoekt. Achterin staan de belangrijkste grammaticale kwesties van het Engels kort uitgelegd. Ervaren lexicografen en vertalers bewerken en controleren de inhoud voortdurend. Zo blijven Prisma pockets betrouwbaar en actueel - en aanbevolen door docenten. Op de cd-rom* vind je nog sneller wat je zoekt. Handig als je een werkstuk maakt, internet, chat of gamet. * Alleen voor Windows 7/Vista/XP/2000. Alleen geschikt voor cd-romspelers met horizontale lade.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

C. Greeve

Meer advertenties11 Met cd-rom

7,50

Exclusief verzendkosten

Bespaar 50% 7,49

Nieuwprijs 14,99

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.