De pestvogels van Veerman

Auteur L. van den Bergh
De pestvogels van Veerman

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789051794359
  • ISBN 10 9051794355
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

In het vroege voorjaar van 2003 werd er op een pluimveebedrijf bij het Utrechtse Scherpenzeel een uitbraak van het Vogelgriepvirus H7N7 ontdekt. De ziekte, die bekend werd onder de misleidende naam Vogelpest, breidde zich in de daaropvolgende maanden voornamelijk in zuidelijke richting uit en woedde vooral hevig in de Gelderse Vallei, Midden-Limburg en Zuidoost-Brabant.Zodoende vond de minister van Landbouw, Natuurbeheer en Voedselkwaliteit op miraculeuze wijze een bondgenoot in het virus, dat zijn visuele onzichtbaarheid steeds wist te combineren met een verschijnen op beleidsmatig niet al te onwelgevallig gekozen plaatsen. Met behulp van ruimingmethoden die uitmunten in slordigheid en nonchalance, wist de minister de kans op verdere verspreiding van de ziektekiem in hoge mate te bevorderen, ... zoals menig viraal expert destijds heeft verzucht. Vervolgens gingen zijn ambtenaren zover dat zelfs lievelingsdiertjes van peuters, kleuters en pubers niet veilig waren voor hun ongebreidelde moordlust. Van enige justiti of parlementaire bestraffing voor deze totalitaire wandaden jegens mens en dier is nadien echter nimmer sprake geweest.Gruwelijkheden, gecontroleerde feiten, ongezouten meningen en humoristische woord spelingen, Spotvogel doet op geheel eigen wijze in columnachtige bijdragen verslag van een epidemie die een grote impact heeft gehad op mens en dier.Over de auteur: Spotvogel is Gravenbage, September 1946) scharrelt zo'n beetje zijn bele leven al rond op het agrarische platteland. Hij was jarenlang in de gelegenheid om de mores van het Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij van binnenuit te ondergaan en te doorgronden, waardoor zijn mensbeeld er al n zo kleurarm op is geworden als de overbemeste doodgespoten en genetisch gemanipuleerde ku (ns) tgraslanden die tegenwoordig het platteland ontsieren. Met dit verscbil, dat ons buitengebied tenminste nog groene tinten vertoont, terwijl het bijbeborende mensbeeld er inktzwart tegen afsteekt.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.