Handboek managementvaardigheden

Handboek managementvaardigheden

Tweedehands 18,-

1 advertentie

Caro van der Meer

Geplaatst op 13 April 2021
Prijs inclusief verzendkosten

Product informatie

 • ISBN 9789052611945
 • ISBN 10 9052611947
 • Druk 2

  Samenvatting

  Managers moeten niet alleen over vaktechnische, maar ook over algemene managementvaardigheden beschikken. Dit handboek leert managers die algemene vaardigheden.
  De tweede editie van dit zeer succesvolle handboek is geheel geactualiseerd en voorzien van nieuwe voorbeelden, cases, checklists, rollenspelen, tips en instructies. Het 'Quinn-model', het concurrerende-waardenmodel, is in dit boek het theoretische kader dat aangeeft wanneer een manager welke vaardigheid nodig heeft.
  Aan bod komen: inzicht in uzelf en anderen, effectief communiceren, teambuilding, participerende besluitvorming, conflict managen, projectmanagement, taken ontwerpen, een visie hebben, plannen en doelen stellen, ontwerpen en organiseren, effectief delegeren, productief werken, tijd- en stressmanagement, ... een machtsbasis opbouwen en handhaven, onderhandelen, motiveren, effectief mondeling presenteren, management van veranderingen, creatief denken en vele andere managementvaardigheden.
  Het Handboek Managementvaardigheden is praktisch doe-boek voor managers, en een leerboek voor studenten. De vaardigheden worden steeds in vijf stappen gepresenteerd: Inschatting, Leren, Analyse, Oefening en Toepassing. Het boek is geschikt voor zelfstudie en als naslagwerk.

  Tweedehands studieboeken

  Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

  Caro van der Meer

  Meer advertenties8

  18,-

  Inclusief verzendkosten

  Veel gestelde vragen

  Hoe werkt Resale.nl?

  Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe kom ik in contact met de verkoper?

  Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

  Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

  Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

  Hoe kan ik een boek kopen?

  Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe weet ik wat ik koop?

  Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.