Statistiek 1 Datareductie

Auteur W. Van Den Brink en P. Koele
Statistiek 1 Datareductie

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789053525852
  • ISBN 10 9053525858
  • Druk 8
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Al jarenlang zijn de drie delen en de oefeningen van Statistiek van Van den Brink en Koele een populaire en veelgebruikte inleiding in de toegepaste statistiek.

De behandeling van de stof kenmerkt zich door twee eigenschappen. In de eerste plaats stellen de auteurs inzicht in de behandelde methoden en technieken centraal. Daarnaast presenteren de auteurs de statistiek zoveel mogelijk als een geïntegreerd onderdeel van het empirisch onderzoek.

In Deel 1 komt de beschrijvende statistiek aan de orde. Daarbij ligt de nadruk op datareductie met behulp van kengetallen voor ligging en spreiding, correlatiecoëfficiënten en regressie-analyse.
Aan de regressie-analyse wordt relatief veel aandacht besteed omdat dit een veelgebruikte techniek is, met tal van haken en ogen die de interpretatie bemoeilijken.
Elk hoofdstuk is voorzien van oefenopgaven, waarvan de uitwerkingen als bijlage zijn opgenomen.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.