De schippers van de Kameleon Film editie

Auteur Jan Meng en H. de Roos
De schippers van de Kameleon Film editie

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789054448815
  • ISBN 10 9054448814
  • Druk 1

Samenvatting

CD 11 Hoofdstuk 1 De verstoorde zondagsrust.2 "ach die kwajongens..." 3 Hoofdstuk 2 De kennismaking met Cor.4 Hoofdstuk 3 De vermiste badkuip die niet meer boven water kwam.5 en zoals dat gewoonlijk gaat¿ 6 Hoofdstuk 4 Hielke en Sietsekrijgen een boot. 7 "maar buurvrouw..." CD 21 Hoofdstuk 5 Een redder in nood. 2 veel bomen waren omgewaaid¿ 3plotseling draaide de dokter zich om¿ 4 de volgende morgen kreeg hijinderdaad gelijk¿ 5 Hoofdstuk 6 De proefvaart. 6 "dat deed ik ook¿"7 Hoofdstuk 7 De verjaardag van Meneer Siegertsma. 8 Hoofdstuk 8 Eenspannende achtervolging. 9 meteen greep Hielke de hengels¿ CD 31 Hoofdstuk 9 De wraak van Gerben. 2 Hoofdstuk 10 Hoe klinkhamergedoopt werdt. 3 Hoofdstuk 11 Hoe Hielke en Sietse hun vaderhelpen en als beloning een pak slaag kregen. 4 Hoofdstuk 12 Wa ...arinde tweeling de held van de dag is. 5 met de schippersknecht¿6 Hoofdstuk 13 Een vrolijke middag die eindigde in de cel. 7 Hoofdstuk14 Het spook bij het boothuis. 8 "zo zijn jullie daar eindelijk¿" extra CD 1 Voor altijd samen (akoestisch) - Han van Eijk & Ronald Schilperoort 2 Neus in de wind - Vofde Kunst 3 Kameleon - De Boswachters 4 Twee handen op een buik - Molenaar Dijkstra(Jazzpolitie) 5 1, 2, 3, 4 - Vof De Kunst 6 Wind in mijn haren - De Boswachters 7 TweelingenHielke & Sietse (Koen en Jos v/d Donk) 8 Voor altijd samen - Han van Eijk & Metropole Orkest

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.