Colegas 1 nieuwe stijl tekstboek + cd

Auteur González
Colegas 1 nieuwe stijl tekstboek + cd

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

 • ISBN 9789054517238
 • ISBN 10 9054517239
 • Druk 2

  Samenvatting

  Het libro del alumno van Colegas 1 - nueva edición bestaat uit twaalf unidades die elk zijn opgebouwd rond een bepaald thema. Elke unidad biedt praktische hulpmiddelen voor de communicatie, zoals nieuwe woordenschat, veelgebruikte uitdrukkingen en grammaticale structuren. De verschillende unidades omvatten onderwerpen zoals de interne organisatie van het bedrijf, de omgangsvormen, het product en zijn eigenschappen.

  Bij het maken van de oefeningen spelen samenwerken en overleggen een belangrijke rol. De cursisten worden zo voorbereid op het zelfstandig maken van een gemeenschappelijke opdracht (Tarea) aan het eind van iedere unidad. In deze eindopdracht kunnen de leerlingen de kennis die ze hebben opgedaan toepassen. Ze moeten bijvoorbeeld een fictief bedrijf oprichten.

  In ...het onderdeel Y además... worden bij elke unidad facultatieve leesteksten aangeboden, die aansluiten bij de behandelde onderwerpen. Deze leesteksten en de bijbehorende opdrachten hebben als doel de cursist bewust te maken van interculturele verschillen.

  In het onderdeel Gramática staat een overzicht van de behandelde grammaticale structuren, op unidad gerangschikt.

  De aanwijzingen bij de oefeningen zijn Spaanstalig. Beide delen bevatten woordenlijsten Spaans - Nederlands - Frans - Engels en de transcripties van de luisterteksten.

  Veel gestelde vragen

  Hoe werkt Resale.nl?

  Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe kom ik in contact met de verkoper?

  Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

  Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

  Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

  Hoe kan ik een boek kopen?

  Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe weet ik wat ik koop?

  Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.