Totaalcoachen

Auteur Peter Murphy en Jan Huijbers
Totaalcoachen

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789054720294
  • ISBN 10 9054720298
  • Druk 2
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Totaalcoachen - Begeleiden met Action Type®Jan Huijbers & Peter Murphy De moderne coach lijkt een duizendpoot. Toch is de hoofdtaak simpel: training geven en coachen. Maar hij is ook inspirator, mentor en gids van sporters. Hij is scout, stelt selecties samen en bepaalt de tactiek. En hij geeft leiding aan het begeleidingsteam. In welke rollen blinkt u van nature uit en welke wilt u nog ontwikkelen? En met welke coachfilosofie brengt u eenheid in deze waaier van rollen, opdat u authentiek en sturend kunt functioneren? Het is niet alleen belangrijk inzicht te krijgen in uw eigen functioneren, u zult ook uw sporters goed willen kennen. In een goed (top)sportprogramma staat de sporter immers centraal. Hoe reageert hij op conflicten? Welke motoriek heeft hij en hoe stemt u ... uw trainingen daarop af? Bij wie voert u de spanning op en bij wie neemt u die weg? Hoe communiceert u uw plannen en inzichten? Totaalcoachen. Begeleiden met Action Type® geeft antwoord op al deze vragen en meer: u leert coachen met Action Type®, een uniek systeem dat niet alleen inzicht verschaft in uw eigen voorkeursgedrag en dat van uw sporters maar ook concrete handvatten aanreikt om hun fysieke, mentale en emotionele kenmerken zo met elkaar te verbinden dat zij op hun best kunnen zijn. Met Action Type® levert u maatwerk leveren aan individuele sporters en teams. Totaalcoachen is een rijk geïllustreerd handboek waaruit u uw leven lang kunt putten. Een boek dat ook voor sporters een echte eyeopener is. Enkele (oud-)coaches over Action Type®Joop Alberda: "In de afgelopen jaren heb ik gezien hoe Action Type® zich ontwikkelde tot een instrument waarmee snel informatie verkregen kan worden over uzelf, uw sporters en uw team." Louis van Gaal: "Dit boek kan beschouwd worden als een standaardwerk. Het blinkt uit in grondigheid en volledigheid." Toon Gerbrands: "Ik ben mij ervan bewust dat mijn manier van communiceren een reactie bij anderen oproept en daar ben ik zeer scherp op. Met Action Type® heb ik een mooi inzicht gekregen in hoe die processen verlopen. Warm aanbevolen." Foppe de Haan: "Ik had behoefte aan meer inzicht in mijn spelers en mijn begeleidingsteam om beter te kunnen coachen en beslissingen te nemen. Het systeem van Action Type® verbaast mij steeds weer in positieve zin. De informatie is valide, accuraat en direct toepasbaar." Marc Lammers: "De onderlinge communicatie tussen de speelsters verliep nog wel eens stroef. Met Action Type® werd duidelijk wat ieders natuurlijke voorkeuren zijn en ontstond er veel meer begrip voor de gedachten en gevoelens van elkaar. Grenzen vielen weg. Het heeft het team enorm geholpen."

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.