Van woord tot tekst

Auteur J.J. Ansems
Van woord tot tekst

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789055745548
  • ISBN 10 9055745545
  • Druk 7
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Voor iedereen die op zoek is naar een overzichtelijke, complete training taalvaardigheid Nederlands op HBO-niveau, is deze nieuwe editie van Van woord tot tekst de ideale uitgave. Met een praktische opzet en nog toegankelijker inhoud biedt het zowel studenten als beroepsbeoefenaars de ideale basis voor correct taalgebruik. Aan bod komen niet alleen spelling, interpunctie, vormkeuzen en zinsbouw maar ook belangrijke onderwerpen rondom structuur en stijl, en inhoudelijke thema's zoals argumenteren en onderhandelen. Er is verder aandacht voor de zakelijke brief, de scriptie en notulen. In het laatste deel van het boek komt het onderwerp samenvatten aan bod. In deze nieuwe spelling, uiteraard geheel en al volgens de nieuwe spelling, zijn teksten geactualiseerd, en is de structuur verder vereenvoudigd om het gebruiksgemak, zeker bij zelfstudie, te vergroten

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.