MBO-ICT Beroepsgericht Rekenen voor ICT support

Auteur Hans van Rheenen en Ron de Graaf
MBO-ICT Beroepsgericht Rekenen voor ICT support

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789057523274
  • ISBN 10 9057523272
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Dit boek is bedoeld voor de MBO-ICT-opleidingen niveau 2 en 3;het verbindt het rekenen aan de belevingswereld van de studentenaan een ICT-opleiding. Waar mogelijk wordt in dit boek het rekenenbehandeld vanuit de beroepscontext of aan de hand van ICT-onderwerpen.Het boek is gemaakt op basis van het Referentiekader Rekenenzoals geformuleerd door de commissie Meijerink. De delen 1F en2F behandelen elk de bijbehorende rekenvaardigheden zoals die inhet Referentiekader Rekenen zijn beschreven.Het Referentiekader is opgenomen in de kwalificatiedossiers vanaf2010.We hebben ervoor gekozen veel opdrachten te maken, naast eenuitleg over de rekenkundige achtergrond. Sommige rekenkundigebewerkingen komen in de ICT niet of nauwelijks voor. In die gevallenhebben we gekozen voor een algemene situatie. Waar mogelijkhebben we wel een link met ICT gelegd, al is die link soms watgezocht.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.