Cases marketingplanning en strategie / druk 2

Auteur G. de Groot
Cases marketingplanning en strategie / druk 2

Tweedehands 9,75

1 advertentie

Bas Stemerdink

Geplaatst op 4 Januari 2023
Prijs exclusief verzendkosten

Product informatie

 • ISBN 9789059312548
 • ISBN 10 9059312546
 • Druk 2

  Samenvatting

  Deze uitgave bestaat uit twee delen. Het eerste deel is een handleiding bij het schrijven van een marketingplan en deel twee bestaat uit een aantal casus dat tot een volledig marketingplan kan worden uitgewerkt.  Het doel van het boek is studenten binnen het hoger en universitair onderwijs te leren de structuur van een marketingplan onder de knie te krijgen. De handleiding is vooral gericht op hoe de stappen in het plan kunnen worden aangepakt. Het is niet bedoeld als theorievormend boek over marketingplanning. Dit betekent dat er naast dit boek met casus een theorieboek over marketing (planning) gebruikt dient te worden of dat bij de student reeds een redelijk marketingniveau aanwezig is. Als leidraad voor de handleiding geldt een checklist voor een marketingplan.  De ... casus in het boek zijn compact, ongeveer 6 tot 8 bladzijden per case, die uitgewerkt kunnen worden tot een marketingplan. Afhankelijk van de hoeveelheid marketingkennis die de studenten hebben kan de verwachte diepgang van de uitwerking worden aangepast. Zo zouden studenten die een inleiding in de marketing hebben gehad al eenvoudige marketingplannen kunnen schrijven op en studenten die brede marketingachtergrond hebben kunnen een vrijwel compleet marketingplan maken. Dit maakt het boek geschikt voor opleidingen op verschillende niveaus en van verschillende aard binnen het hoger en universitair onderwijs.

  Tweedehands studieboeken

  Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

  Bas Stemerdink

  Meer advertenties11

  9,75

  Exclusief verzendkosten

  Bespaar 47% 8,75

  Nieuwprijs 18,50

  Veel gestelde vragen

  Hoe werkt Resale.nl?

  Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe kom ik in contact met de verkoper?

  Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

  Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

  Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

  Hoe kan ik een boek kopen?

  Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe weet ik wat ik koop?

  Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.