BVE-reeks Zenden en ontvangen

Auteur C.E. Sandberg
BVE-reeks Zenden en ontvangen

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789059314542
  • ISBN 10 9059314549
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

In het werkveld van de juridisch medewerker is communicatie met burgers van essentieel belang om het beleid van de eigen organisatie over te brengen. De boodschap moet helder zijn voor iedere ontvanger. Communicatiemiddelen moeten op de juiste manier worden ingezet om hun doel te bereiken. Zenden en ontvangen belicht communicatiemanagement van overheidsinstellingen.<br>Naast theorie bevat dit boek veel praktijkopdrachten en casussen, waarbij cursisten en studenten hun competenties als juridisch medewerker kunnen ontwikkelen. De inhoud van deze methode richt zich op de competenties die passen in het kwalificatieprofiel voor juridisch medewerker dat opgesteld is door het kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven ECABO. Studenten worden opgeleid tot administratief juridisch medewerker ... openbaar bestuur, administratief juridisch medewerker zakelijke dienstverlening, intercedent, juridisch medewerker sociale zekerheid en sociaal juridisch medewerker personeelswerk.<br>Zenden en ontvangen is de opvolger van Overbrengen en overbruggen van dezelfde auteur. Het boek is ook geschikt voor medewerkers van overheidsinstellingen die meer willen weten over communicatiemanagement.<br>Caroline Sandberg was van 1988-2000 verbonden aan het ROC Friesland College en is thans werkzaam als zelfstandig communicatietrainer en -adviseur.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.