Filosofie : een inleiding

Auteur J. van Eijck
Filosofie : een inleiding

Tweedehands 8,-

1 advertentie

Kerstens

Geplaatst op 17 Oktober 2020
Prijs inclusief verzendkosten

Product informatie

 • ISBN 9789060095270
 • ISBN 10 9060095278
 • Druk 1

  Samenvatting

  Wie zoekt naar een toegang tot het gebouw van de filosofie wordt aan brede poorten door deze of gene school of inrichting uitgenodigd een bril op te zetten die de juiste filosofische kijk op het interieur moet verschaffen. In dit boek wordt voor een zij ingang gekozen om die poorten te vermijden. Eerst wordt aandacht besteed aan het analyseren en beoordelen van taalgebruik en redeneringen. Vervolgens worden de verworven vaardigheden ten nutte gemaakt bij het bestuderen van filosofische problemen. Er wordt een indruk gegeven van de manier waarop zulke problemen kunnen worden aangepakt en uitgewerkt. Het doel is de lezer de weg te wijzen naar het echte filosofische inzicht, dat wil zeggen het met eigen ogen beoordelen van filosofische vragen en voorgestelde antwoorden. Filosofie: een inleiding is een algemene, systematische inleiding in de wijsbegeerte op elementair niveau.

  Tweedehands studieboeken

  Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

  Kerstens

  Meer advertenties13

  8,-

  Inclusief verzendkosten

  Bespaar 60% 11,90

  Nieuwprijs 19,90

  Veel gestelde vragen

  Hoe werkt Resale.nl?

  Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe kom ik in contact met de verkoper?

  Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

  Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

  Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

  Hoe kan ik een boek kopen?

  Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe weet ik wat ik koop?

  Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.