Zakwoordenboek van de Ouderenzorg

Auteur A.A.F. Jochems , K.J. Fluijt en F. Joosten
Zakwoordenboek van de Ouderenzorg

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789062286584
  • ISBN 10 9062286585
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Het Zakwoordenboek van de Ouderenzorg bevat informatie over datgene wat specifiek met de oudere zorgvrager te maken heeft, zoals wetgeving: AWBZ, BOPZ en WMO, zorgvormen, mantelzorg, woonvoorzieningen, ouderdomsziekten, hulp- en geneesmiddelen, euthanasie, palliatieve sedatie, wel of niet reanimeren, handelings- en wilsonbekwaamheid, erfrecht en succesierecht. Deze en vele andere onderwerpen komen aan bod aan de hand van meer dan duizend alfabetisch gerangschikte trefwoorden en twee tabellen met informatie over hulpmiddelenvoorziening en geneesmiddelen. Het zakwoordenboek is bedoeld voor alle professionele zorg- en hulpverleners die rechtstreeks met de ouder wordende zorgvragers te maken hebben. Daarnaast voor iedereen die erbij betrokken of in geïnteresseerd is: mantelzorgers, vrijwilligers, kinderen van ouderen en de ouderen zelf.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.