Van onze correspondent Standplaats Islamabad / New Delhi

Redacteur I. Geerts Auteur S. Kester
Van onze correspondent Standplaats Islamabad / New Delhi

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789068325942
  • ISBN 10 9068325949
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

'We hebben ons kanon verkocht.''Pardon? Jullie wát?''Nou kijk',zei Jamsheed, 'we hadden en kanon waarmee granaten van 102 millimeter worden afgevuurd,en dat hebben we verkocht. De granaatwerpers hebben we gehouden want gewone granaten zijn niet zo duur in het gebruik.''Maar wat moet je in vredesnaam met een kanon, of zelfs met een granaatwerper'. Vroeg ik hem verbaasd. 'Jullie wonen in Pakistan.Daar is geen oorlog!'Hij haalde zijn schouders op. 'Gewoon'.zei hij terwijl hij zijn vierde kop thee inschonk. 'voor de buren.'In Van onze correspondent. Standplaats islamabad/new Delhi beschrijft Sacha kester hoe het is te leven en te werken als correspondent in Pakistan en India Het is een persoolijk en journalisteiek ...relaas over indrukken en ervaringen in twee landen, die in vell opzichten elkaars tegenpolen zijn, maar een lange gemeenschappelijke geschiedenis delen.Sacha Kester was van 2000 tot 2004 corrspondente voor de Volkskrant in India, Pakistan en Afghanistan. Behalve voor deze krant werkte ze ook voor de Wereldomroep en het NOS Journaal en schreef ze voor het weekblad Elsevier. Inmiddels bestrijkt haar werkgebied vanuit de buitenlandredactie van de Volkskrant Rusaland, de Kaukasus en Centraal-Azië.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.