Goed beslagen ten eis!

Redacteur Els Jacobs
Goed beslagen ten eis!

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789071501623
  • ISBN 10 9071501620
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

In het boek: Goed beslagen ten eis! geeft de auteur een helder inzicht in het executieenbeslagrecht. Er wordt aandacht besteed aan de opbouw van het Nederlandserechtssysteem en het procesrecht wordt uitgebreid toegelicht. Daarnaast wordtduidelijk toegelicht welke rechtspersonen er bestaan en welke aansprakelijkhedendie afzonderlijke rechtspersonen hebben. Deze basis is van essentieel belang om opde juiste wijze een procedure te starten om vervolgens beslag te kunnen leggen. Deverschillende beslagmogelijkheden worden uitgebreid onder de aandacht gebrachtmaar ook de mogelijke complicaties die tijdens de executie kunnen optreden wordenuitgebreid besproken. Net als de andere boeken van deze auteur kenmerkt ook ditboek zich door de duidelijke uitleg en schrijfstijl. De besproken onderwerpen ... wordenverduidelijkt met voorbeelden uit de dagelijkse praktijk.Goed beslagen ten eis! is een boek wat iedere creditmanager en alle medewerkers opadvocatenkantoren, deurwaarderskantoren en incassokantoren als naslagwerk ophun bureau moeten hebben.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.