Wat voor type is mijn kind?

Auteur F. Kusse Illustrator I. Bockting
Wat voor type is mijn kind?

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789071669576
  • ISBN 10 9071669572
  • Druk 1

Samenvatting

Wanneer u met uw kind op consult gaat bij een homeopaat zal deze u en uw kind het hemd van het lijf vragen. Hij zoekt aan de hand van allerlei lichamelijke, emotionele en persoonsgebonden kenmerken naar het passende homeopathische type en het bijbehorende geneesmiddel dat het zelfherstellend vermogen van het lichaam stimuleert en herstelt. Hiermee kunnen allerlei klachten worden genezen. In dit boek beschrijft de homeopathisch arts Frans Kusse de 57 meest voorkomende homeopathische typen bij kinderen.Zo zijn de emoties van het Belladonna-kind heftig en intens; ze tonen hun gevoelens direct en zonder rem. Als ze blij zijn, zijn ze uitgelaten, als ze praten zal dat voor iedereen hoorbaar zijn, enz. Opvallend bij bijvoorbeeld het Chamomilla-kind is, dat het sterk en onafhankelijk wil zijn (en ... dat van nature ook is). Lichamelijke veranderingen of pijn wordt ervaren als een bedreiging, alsof hun hele wereld, hun zekerheid, wordt aangetast. Klachten treden dan ook op tijdens veranderingen van het levenspatroon, hoe gering ook. Aan de hand van de beschrijvingen van de geneesmiddelen, van de vele voorbeelden en situaties die worden geschetst, ontstaat een helder en inzichtelijk beeld voor hen die iets meerwillen weten over het door de homeopaat voorgeschreven geneesmiddel.Frans Kusse studeerde andragogie aan de Universiteit van Amsterdam en combineerde deze studie met het uitvoeren van sociaal onderzoek. Daarna studeerde hij geneeskunde aan de Vrije Universiteit. Tijdens zijn studie volgde hij de opleiding homeopathie voor artsen (SHO) en vestigde zich in oktober 1984 als arts voor homeopathie in Amsterdam. Naast de patiëntenzorg is hij hoofdredacteur van het tijdschrift voor homeopathische artsen (SSC), schrijft hij artikelen en heeft hij verschillende boeken gepubliceerd. Momenteel is hij tevens coördinator van de opleiding en nascholing.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.