8000 Nederlandse Symbolen voor AutoCAD

Auteur Ronald Boeklagen
8000 Nederlandse Symbolen voor AutoCAD

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789072487841
  • ISBN 10 9072487842
  • Druk 1

Samenvatting

De TEC-symbolen-CD, versie 6Met meer dan 8000 symbolen voor AutoCAD volgens de Nederlandse normen.Ieder symbool wordt genoemd naar de naam zoals deze in de Nederlandse normen voorkomt. Van de normen die over koopdelen gaan zoals van bouten of moeren zijn alleen de meest voorkomende symbolen (maten) opgenomen in de Instructiefilmpjes. De symbolenbibliotheek gebruikt veel moderne technieken zoals annotatieve blokken, dynamische blokken, toolpalettes enzovoort. Met deze CD zult u razend snel tekenen. Het is zijn prijs dubbel en dwars waard. Klik op deze link voor een demo van 1 minuut over het tekenen van een plattegrond met inrichting. Niet iedereen zal direct weten hoe deze technieken in de praktijk toegepast worden. Als extra service bij deze CD zijn er daarom een aantal praktijkvoorbeelden ... opgenomen. >>Klik, sleep en plaats De AutoCAD symbolen zijn voorzien van toolpalettes. Een symbool aanklikken is voldoende om deze in de tekening te slepen. Behalve een plaatje is van ieder symbool ook een korte omschrijving opgenomen.In de toolpalettes staan de dynamische en de statische blokken naast elkaar. Een dynamisch blok is herkenbaar aan het flits-teken in de afbeelding. Dit symbool kunt u aanpassen nadat u deze heeft ingevoerd. U kunt bijvoorbeeld een boutje toevoegen en dan achteraf de juiste lengte kiezen. Een annotatief blok is herkenbaar aan het annotatief symbool (A). Dit symbool past zich automatisch aan aan de schaal van de tekening. Een wandcontactdoos of een afbeelding van een brandblusser heeft daardoor altijd de juiste maat in de tekening. Vernieuwingen in versie 6(2013)Deze versie is aangepast aan de nieuwste versies van Windows en de nieuwste versies van AutoCAD (LT) Er is een nieuwe bibliotheek van symbolen en pictogrammen opgenomen voor de veiligheid volgens NEN 1414 en ISO 7010. Deze normen zijn onlangs flink veranderd. De nieuwe symbolen zijn dynamisch en annotatief. De symbolen zijn daardoor makkelijk te wijzigen en zijn altijd duidelijk leesbaar. De bibliotheek is geoptimaliseerd voor toolpalettes. Het oude menu wordt daarom niet meer ondersteund. De installatie is makkelijker geworden en het is eenvoudiger geworden om zelf symbolen aan te passen. U kunt bijvoorbeeld de bibliotheek eenvoudig aanpassen aan uw lagenafspraken. (AutoCAD (LT) 2008 - 2014 onder Windows) Aantal symbolen per vakgebiedVeiligheid, 275Werktuigbouw, 3000Elektrotechniek, 2000Procestechniek, 650Automatisering, 50Bouwkunde, 1000Verkeersborden, 100Warmtetechniek, 185Elektronica, 1000 Titel: 8000 Nederlandse Symbolen voor AutoCAD Auteur: Ir. R. BoeklagenISBN: 978-90-72487-64-1, NUR 991Uitvoering: CD-ROM

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.