De Insider

Auteur Jim Peterson en Mike Shamy Vertaler G. Riemens
De Insider

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789076596648
  • ISBN 10 9076596646
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

e bent precies op die plek waar God je hebben wil. Als burger van Gods Koninkrijk ben je al in de unieke positie om ditburgerschap vorm te geven; die plek is midden tussen de mensen waar jedagelijks mee omgaat. God heeft je geroepen om een \'insider\' te zijn in jegezin, je buurt en op je werk. Als je een leefstijl aanneemt die bij GodsKoninkrijk hoort, zullen de mensen uit jouw leefomgeving gaan zien dat ereen vruchtbaarder manier van leven is. In De insider helpen de schrijversje: - je gezin, je buurt en je werk bewuster door Gods ogen te zien; - ontdekken wat Gods plan is en wat de strategische rol van de insiderdaarin is; - belemmeringen overwinnen om vruchtbaar te zijn; - een leefstijl ontwikkelen die bij Gods Koninkrijk hoort. Evangelisatie is niet alleen iets voor ... de enkeling met een speciale gave -het is iets voor ons allemaal. Dit boek wil je een frisse kijk geven op hoeje je geloof met mensen uit je leefomgeving kunt delen en helpt je devaardigheden te ontwikkelen die je daarbij nodig hebt.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.