Iedereen een mentor

Auteur P. Stanley en R. Clinton Vertaler P. Krijgsheld-Mak
Iedereen een mentor

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789076596723
  • ISBN 10 9076596727
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Niemand beschikt over de mogelijkheden om uit te blinken op alle gebieden in het leven. Onze zwakheden, blinde vlekken, beperkte vermogens en gebrek aan ervaring wijzen allemaal in één richting: onderlinge afhankelijkheid. Daarom zijn relaties met anderen onmisbaar voor een gezonde ontwikkeling. Wanneer u gebruik maakt van de wijsheid en ervaring van anderen die u voorgegaan zijn, kan dat u een voorsprong van jaren opleveren ten opzichte van waar u op eigen kracht geweest zou zijn. Bovendien wordt u door wat u ontdekt niet alleen in staat gesteld uw eigen mogelijkheden te vergroten, maar kunt u op uw beurt ook anderen helpen. Waarom geven we niet meer prioriteit aan de ontwikkeling van dergelijke essentiële relaties die ons nieuwe mogelijkheden kunnen geven? De belangrijkste reden dat we hi ...er weinig mee doen, is volgens Stanley en Clinton dat we gewoon niet weten wat mentoraat inhoudt - een probleem dat gemakkelijk te verhelpen is. Dit boek is het resultaat van meer dan veertig jaar ervaring, en van onderzoek naar het leven van meer dan 600 leiders in heden en verleden. 'Iedereen een mentor' laat u zien: - hoe u de juiste mentoren kunt vinden, zelfs als er niemand beschikbaar lijkt te zijn; - hoe de drie drijvende krachten van succesvol mentoraat waarborgen dat mentoraatrelaties de moeite waard zijn; - hoe een evenwichtig geheel van mentoraatrelaties eruit ziet en hoe u de vijf meest voorkomende fouten kunt vermijden. Ook geeft dit boek veel voorbeelden en ideeën over hoe mentoraat op dit moment voor u kan werken, in welke levensfase u zich ook bevindt.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.