Handboek Leerprocesbegeleiding

Redacteur H. van der Kooi
Handboek Leerprocesbegeleiding

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789077773017
  • ISBN 10 9077773010
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

<p>Een student die een flexibele, vraaggestuurde en competentiegerichte (hogere) beroepsopleiding volgt, is voortdurend aan de slag met het zich eigen maken van competenties die nodig zijn om te functioneren als creatieve professional. </p><p>Leerprocesbegeleiding door de opleiding is hierbij essentieel. </p><p>Leerprocesbegeleiding is een vorm van leren waarbij de student, vaak in een vaste groep van studenten, ondersteund wordt in zijn leerproces. Doelen van leerproces begeleiding voor de student zijn onder meer zicht te krijgen op het beroep, de opleiding en op zichzelf.</p><p></p><p>Het Handboek leerprocesbegeleiding is geschikt voor studenten en hun leerprocesbegeleiders van de voltijd-, deeltijd- of de duale opleiding Sociaal Pedagogische ... Hulpverlening. Het boek bevat ook relevante thema s voor studenten die een andere beroepsopleiding volgen dan SPH, maar die wel te maken hebben met vraaggestuurd en competentiegericht onderwijs.</p><p>In het handboek komen onder meer de thema's 'portfolio', 'persoonlijk ontwikkelingsplan', 'bewijslast', 'competenties', 'werken aan professionalisering' en 'leerprocesbegeleiding' aan bod.</p>

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.